Silent systeem

In de meeste piano’s kunnen we (indien gewenst) achteraf een silent systeem inbouwen. Daarna kunt u kiezen: akoestisch of met de koptelefoon op spelen. Natuurlijk behoudt uw instrument dezelfde speelaard! Wij kunnen u van harte het AD Silent systeem aanbevelen. Dit systeem werkt volledig met optische contacten.

Piano-live-saver systeem

Klimaatsysteem voor piano’s (bij ons verkrijgbaar). Bij wisseling van de luchtvochtigheid zal het houten klankbord gaan werken. Doordat op het klankbord de snaren bevestigd zijn, betekent dit dat de piano zal ontstemmen.

In een omgeving waar de luchtvochtigheid aan sterke schommelingen onderhevig is, is het mogelijk om een piano-live-saver systeem te monteren. Dit systeem zorgt ervoor dat uw instrument altijd op de juiste luchtvochtigheid gehouden wordt. Uw piano krijgt hierdoor een langere levensduur en de stemming blijft veel langer behouden. Kijk ook op http://pianolifesaver.com/dutch/home.php (bij ons verkrijgbaar)

Sweeper

Eindelijk een eenvoudige, veilige en doeltreffende manier om de zangbodem van uw vleugel schoon te maken.

  • Droog of vochtig schoonmaken zonder de lak te beschadigen.
  • Maakt schoon onder het frame via de gaten #zie foto).
  • Maakt de snaren schoon die onder de bassnaren liggen.
  • De sok is afneembaar en kan in de wasmachine gereinigd worden.
  • Extra sokken kunnen nabesteld worden.
  • Lengte: 105 cm. Breedte: 3 cm.

Wilt u naast het piano stemmen uw piano in perfecte conditie houden? Kijk eens bij de volgende mogelijkheden om nog meer uit uw piano te halen en de kwaliteit nog beter te waarborgen.

PHiTon resonatoren

De voordeligste manier om uw instrument Qua klank te updaten. PhiTon resonatoren zijn een ontwikkeling uit de kwantum mechanica. Ze corrigeren boventonen die uit fase zijn, waardoor er een zuiverder en zeer informatief klankbeeld ontstaat.

www.phitonresonator.com