Verkoop

Pianokeuze.

 Bij het uitzoeken van een piano is het belangrijk dat de klank u aanspreekt.

Minstens zo belangrijk is een gelijkmatige en plezierige aanslag van de toetsen.  Iedere toets kan op zeker 20 punten bijgesteld worden om de speelaard te beïnvloeden. Wij besteden hieraan bijzonder veel aandacht. Verder zijn onze piano's vaak niet duurder dan vergelijkbare instrumenten op 'marktplaats', terwijl we in de meeste gevallen wel 5 jaar garantie bieden en de piano bij u afleveren!

 

Wilt u de klank van uw instrument een update geven, gebruik dan de Phiton resonatoren. Deze elimineren onzuivere boventonen; pianospelen wordt hierdoor een nog groter genot!

 

 Uitproberen.

 Wilt u een instrument bekijken en bespelen, bel dan voor een afspraak: 06-20591357. U kunt ook 's avonds of in het weekend bij ons terecht.

 

N.B: Let er bij aanschaf van een piano ook op of u onder het toetsenbord voldoende beenruimte heeft. Bij kleine, vooral de wat oudere instrumenten, wil dat nog wel eens krap bemeten zijn. Wij bieden hoofdzakelijk jonge gebruikte  piano's van bekende merken aan. Deze bieden voldoende beenruimte en zijn goed voor decennia lang onbezorgd speelplezier!

Piano's

Hier worden alle piano's getoond die momenteel te koop staan. Overzicht piano's
Accessoires

Hier worden accessoires als bankjes, lampen etc. getoond. Overzicht van accessoires
Bemiddeling

Hier worden de instrumenten getoond die zijn aangeboden door derden. Overzicht instrumenten